(f.d. Centrex Användarförening)


» Konferensapp
Spara ner årets konferensapp. Följ länken ovan och spara ner webbsidan på hemskärmen i din telefon.

Vår folder

Här kan du hämta vår folder i pdf-format med presentation av AFTT.

Ladda ner foldern
Visa huvudmeddelande igen..

AFTT-konferensen och andra aktiviteter

Varje år arrangerar AFTT en konferens och andra aktiviteter för föreningens medlemmar. Vi vill tacka alla som var med vid årets konferens i Visby. Under har föreningen även genomfört två stycken nätverksträffar. Läs mer om detta under rubriken Nätverksträffar.


AFTT-konferensen är ett årligt återkommande inslag.Årlig konferens

Den årliga konferensen är till för att bredda våra medlemmars kunskaper och utbyta erfarenheter mellan användare av tjänstebaserad telefoni. 
Den (5)6-7 april 2017 år det åter dags för årskonferens. Denna gång går konferensen av stapeln på Lidingö i Stockholm. Boka dessa datum i din kalender och anmäl dig redan gärna nu för att säkerställa en plats.
Konferensprogrammet kommer att publiceras här i början av februari 2017.


Lokala seminarier

För att bygga lokala erfarenhetsnätverk finns möjlighet att genomföra lokala seminarier som en del i föreningens verksamhet. Vi träffas för att knyta lokala kontakter och få insyn i ett aktuellt ämne.
Under hösten 2016 har vi haft två stycken "nätverksträffar". Den första 20 oktober i Falun och den andra 11 november i Stockholm. Läs mer om våra nätverksträffar under rubriken "Nätverksträffar".
Bilder från AFTT-konferensen.Bilder från AFTT:s konferenser

Du som redan är medlem i AFTT kan logga in och titta på bilder från tidigare konferenser på sidan Medlemsbilder.

1012