(f.d. Centrex Användarförening)

AFTT-konferens 2015 i Sandviken

AFTT:s årliga konferens kommer denna gång att gå av stapeln på Högbo Bruk i Sandviken (20) 21-22 april 2015. Välkommen att boka din plats redan nu!

Det här händer under konferensen

Konferensprogrammet kommer som vanligt att erbjuda både plenum, miniseminarer och utställare där nyheter och annat matnyttigt presenteras under konferensens 1,5 dag den 21-22 april 2015.

Till konferensappen

Högbo Bruk i Sandviken

Hela AFTT-konferensen är förlagd till Högbo Bruk i Sandviken strax utanför Gävle. Vi kommer att hålla till på Högbo Brukshotell där vi både konfererar och bor.

Högbo Brukshotell

Högbo Brukshotell är känt för sina många utomhusaktiviteter. Bland annat är hotellet officiellt Vasaloppscenter och populär plats för skidåkning under vinterhalvåret. Anläggningen består av huvudbyggnad med hotellrum och konferenslokaler samt ett antal stugor som ligger vackert beläget i området.

AFTT har bokat hela anläggningen för konferensen och vi kommer att bo både i huvudbyggnaden och i de pittoreska stugbyarna. Här finns smedsstugor och sportstugor som ligger vackert runt om i det gamla bruket.
Alla rum i huvudbyggnaden är bokade!

Så här kommer du till Sandviken

Till Sandviken, som ligger 8 mil från Falun och 20 mil från Stockholm, tar man sig enkelt med tåg. För bilburna finns gratis parkering på anläggningen.

Boka redan nu dessa dagar i din kalender!

Väl mött i Högbo!

Anmälan till AFTT-konferensen 2015

Deltagaranmälan

Utställaranmälan

1012
1124