(f.d. Centrex Användarförening)

Äntligen förläggs konferensen till Visby! Årets tema är Tillsammans - Så mycket bättre!

AFTT:s (fd Centrex) konferens kommer denna gång att gå av stapeln i Visby, Gotland (20) 21-22 april 2016!

Många av våra medlemmar har under åren haft detta på önskelistan och nu är det dags. Denna gång kommer vi att förlägga konferensen torsdag-fredag, för att på så sätt ge möjlighet för deltagare att stanna över helgen om man så önskar.

Wisby Strand Congress och Clarion Wisby Hotel

Vi kommer att konferera på Wisby Strand Congress och vi bor på Clarion Wisby Hotel bara ett stenkast från konferensanläggningen. AFTT har hela Clarion Wisby Hotel till sitt förfogande och här kommer även vårt välkomstmingel kvällen före konferensstart att äga rum.

Innehåll

Dagarna kommer att bjuda på föreläsningar i plenum samtidigt som vi åter ökar möjligheten till fler parallella spår de 2 dagarna. Vi har fantastiska ytor för utställning och vi kommer att mingla bland en skara företag som alla likt oss är intresserade av telefoni som tjänst. Vi hoppas att föreningens nya och bredare inriktning lockar  både tidigare och nya deltagare, företag och medlemmar. Visby och Gotland har ett fantastiskt kulturarv och vi ska förstås ge möjlighet att knyta an till detta i våra kvällsaktiviteter.Så här kommer du till Visby

Till Gotland tar man sig snabbt med direktflyg från både Malmö, Göteborg och Stockholm. När du landat på Gotland är det bara 4 km innan du är innanför ringmurarna och vid hotellet. Väljer du hellre Gotlandsfärjor från Nynäshamn eller Oskarshamn så ankommer du hjärtat av Visby på 3 timmar. Konferensprogram i detalj samt information om hur du bokar resa genom vårt samarbete med Malmö Aviation/BRA finner ni under allmän information i konferensprogrammet.

Boka redan nu din plats på konferensen!

Väl mött i Visby!
1012
1136