(f.d. Centrex Användarförening)

Allmän information

I år var konferensens tema "Från bakelit till satellit”. Under dagarna i Moraparken fick vi lyssna till paneldebatter, miniseminarier och hade möjlighet att mingla med leverantörer i utställningen. Gemenskap och nätverkande även innan och efter konferensdagarna. Första kvällen bjöds på "vickning" av Pre Greeting. Andra kvällen blev det middag med musikalisk underhållning och quiz med duon ”Par i kungar”. Som vanligt gavs det också möjlighet till en svängom på dansgolvet. Vi hoppas att ni alla hade några givande dagar med oss och hoppas se er och många fler vid nästa årskonferens. Tid och plats för nästa år kommer vi att annonsera efter sommaren.


Den 11-12 april 2019 kommer det åter att vara dags för Användarföreningens konferens. Denna gång kommer vi att hålla till i Dalarna, närmare bestämt på Moraparken i Mora.
Vi har utmärkta lokaler på Moraparken där vi kan samla både plenum och parallella sessioner på ett bra sätt runt hjärtat med utställande företag. Vi har hela anläggningen och boendet till vårt förfogande, allt vackert beläget ett stenkast från Vasaloppsspåret.
 
1012
1179