(f.d. Centrex Användarförening)

Boka din resa via våra samarbetspartners

Centrex har glädjen att samarbeta med nedan företag i samband med konferensen i Båstad.Centrex användarförening har glädjen att presentera ett samarbete med SJ för miljövänlig resa till Centrex konferens i Båstad. SJ erbjuder våra konferensdeltagare 20% rabatt på återbetalningsbar biljett. Genom att "klicka" på SJ loggan så kommer du till bokningssidan. 


Flyger till Ängelholm från Stockholm/Bromma, Östersund, Sundsvall och Visby. Centrex konferensdeltagare har specialpris vid bokning med Kullaflyg. Boka din resa genom att "klicka" på loggan. Ange kampanjkod centrex och gör din resebokning. Om du bokar riktigt tidigt kan hända att du hittar resa till ännu lägre pris. Resenärer som önskar flyga från Visby, Östersund eller Sundsvall kontaktar Anna på anna@kullaflyg.se eller telefon 0702 345053 för bokning av anslutningsresa.


Planerar du en resa - lång eller kort - hoppas vi att du kontaktar oss! Våra resurser och vår långa erfarenhet, garanterar dig en professionell samarbetspartner och en lyckad resa som inte bara har ett mål, utan även ett innehåll!

I samband med konferensen i Båstad kommer Bergkvara Buss att stå för transfer till och från Ängelholms flygplats och Båstad station. Önskar du transfer vänligen "klicka" på Bergkvara loggan och ange den tid som passar din ankomst. Notera att det endast är dessa tider som gäller vid organiserad transfer. 

1012
1107
1111