(f.d. Centrex Användarförening)

Vad har då hänt i användarföreningen under 2021?
Sedan vi tvingades ställa in förra årets konferens med kort varsel och därmed förlust nära inpå genomförandet, så har vi inte kunnat hålla några fysiska möten. Vi har saknat er, att ses och utbyta erfarenheter med kollegor och leverantörer.
Under våren har vi haft två digitala möten. Ett årsmöte och ett extra medlemsmöte har hållits, där medlemmarna röstat i frågan om föreningens framtid och det förslag som styrelsen sedan årsskiftet diskuterat.
På dessa möten har medlemmarna fattat beslut att avveckla AFTT, då vi sedan våren 2020 erfarit ekonomiska svårigheter likväl som stora förändringar skett inom vårt intresseområde. Ett avvecklingsarbete har startat, men vi fortsätter att möjliggöra medlemsnytta under avvecklingsåret:
- Under våren hade medlemmarna möjlighet att delta vid det digitala eventet CONNECT21 utan kostnad. Ett erbjudande från vår samarbetspartner Telekomidag som var mycket uppskattat.
- Vi har börjat planera för en medlemsaktivitet i slutet av hösten. 

Hoppas sommaren och semestern varit skön och avkopplande! Ta hand om er och varandra så hoppas vi få chans att ses vid en sista aktivitet under hösten.

Läs gärna mer om vad som togs upp på årsmötet under Sidor för medlemmar / Medlemsfiler /Årsmöteshandlingar/ 2021
Vi som arbetar vidare med avvecklingen hittar du under Föreningen AFTT / Styrelse
Har du frågor, hör gärna av dig till oss via "Kontakta AFTT" på menyn. Besök gärna vår Facebook-grupp AFTT.

Föreningen vänder sig till dig som arbetar med telefoni, kommunikation och IT-lösningar för detta. Våra medlemmar arbetar vid kommuner, myndigheter, privata organisationer och företag. Är du telefonist, administratör, beslutsfattare eller chef  ansvar för telefoni, kommunikation och upphandling av tekniska kommunikationslösningar? Då är vi föreningen för dig!
 

Kompetensbyggande

AFTT verkar aktivt för erfarenhetsutbyte mellan våra medlemmar inom området för tjänstebaserad telefoni, det vill säga för alla som köper telefoni som tjänst.
Läs mer
 

Vårt syfte

Vi vill att du och ditt företag ska få bästa möjliga utbyte av dagens och framtidens kommunikationstjänster inom telefoni.

Läs mer
 

Erfarenhetsutbyte

På AFTT-konferensen träffas vi varje år och utbyter erfarenheter mellan användare som köper telefoni som tjänst. Välkommen att anmäla dig vår årliga konferens!
Läs mer
 

Rätt till fullt medlemskap

Företag, institutioner och privata eller offentliga organisationer som köper telefoni som tjänst kan bli medlemmar. Ett medlemskap lönar sig - upptäck dina medlemsförmåner!

Läs mer

Medlemsinloggning

Logga in på våra sidor för medlemmar och vårt forum för erfarenhetsutbyte. Har du ännu inget lösenord? Kontakta oss i föreningen så ordnar vi med medlemskap och användaruppgifter.
Läs mer
 

Ansök om medlemsskap

Vi välkomnar nu nya medlemmar till oss i Användarföreningen för tjänstebaserad telefoni. Som medlem får du tillgång till medlemsforumet, nyhetsbrev och rabatt på AFTT-konferensen.

Läs mer

Forum för erfarenhetsutbyte för medlemmar

Var med och påverka för att vidareutveckla

Läs mer

Vårt syfte är även att verka för kompetensbyggande

Läs mer

Mervärden för dig som medlem

Läs mer
 

Vår folder

Här kan du hämta vår folder i PDF-format med presentation av AFTT
Ladda hem vår folder
1006